Locken met veelkleurig garen

Multicolor moussegaren van Gütermann
Multicolor moussegaren van Gütermann

Multicolour lockgaren van Gütermann

Gütermann heeft multicolour lockgaren op de markt gebracht waarmee je veel leuke dingen kunt doen. Het is moussegaren, dus niet één gesponnen draad zoals je gewend bent van naaigaren, maar een draad die bestaat uit verschillende dunne draadjes. Het garen toont zo mooi omdat het zich breed en plat op de stof uitspreidt, als het verwerkt wordt met een lock- of coverlocksteek. (Het garen lijkt sterk op seraflock garen van Amann/Mettler.) Ik wilde het garen heel graag uitproberen, maar wist nog even niet met wat en hoe.

 

Sample met het blauwe en rode multicolor moussegaren
Sample met het blauwe en rode multicolor moussegaren

 

 

 

Door het multicolor garen wordt de naadafwerking ineens een sieraad!
Door het multicolor garen wordt de naadafwerking ineens een sieraad!

 

Ik ben tevreden met het resultaat! (En mijn dochter is superblij met haar jasje, ook heel leuk!)

 

Tadadaaa... het jasje is af!

 

Het patroon voor dit jasje komt uit Burda Style van juni 2006 (patroonnummer 135 en maat 116). De stof heb ik ooit op een stoffenmarkt gekocht, het geweven sierband is van Farbenmix en de knopen komen uit China.

 

Plaats een reactie